Rivièra Maison

Home is where
you can be you

Creëer het ultieme winterse thuisgevoel met de meubels en accessoires van Rivièra Maison!

Town & Country

Bedlinnen met gevoel voor kwaliteit, stijl en detail

De collectie bestaat uit romantisch, stoer en landelijk bedlinnen. Town & Country heeft een uitgebreide collectie dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, spreien en plaids. Zij maken gebruik van mooie materialen zoals percal katoen, katoen satijn, yarn dyed en garment dyed.

Alle artikelen zijn in Europa geproduceerd met respect voor het milieu. Town & Country werkt onder andere met kleinere en grote Europese fabrikanten met jarenlange ervaring. Deze fabrikanten kopen hun katoen in bij boeren en katoenbedrijven waarvan welzijn verzekerd is en absoluut geen dwang- of kinderarbeid voorkomt. Door de nauwe samenwerking en hun specifieke kennis en passie kunnen wij u het mooiste bedtextiel leveren wat u verdient.

Een mens slaapt gemiddeld 1/3 van zijn of haar leven, wat is er dan fijner om onder kwalitatief en mooi bedtextiel te slapen.

Sevn

De perfecte balans tussen
comfort en design

Met een divers aanbod aan banken voldoet Sevn moeiteloos aan uw woonwens. Doordat de banken modulair zijn, heeft u de mogelijkheid de banken volledig zelf samen te stellen en zo uw eigen droombank te creëren.

Benieuwd naar onze nieuwste modellen of de nieuwste stoffen voor uw toekomstige bank? Doe hier alvast inspiratie op of neem contact met ons op.

Flamant by Fissaggio

The Luxury home linen brand

De collecties van Fissaggio zijn ontworpen met de look en feel van traditioneel luxe hotellinnen en accessoires.

De collectie heeft een eigentijdse en onderscheidende uitstraling, die uw stijl en comfort direct een upgrade geeft.

De collectie biedt luxe, zeer zachte en duurzame stoffen en een hoog niveau van langdurig comfort, waardoor alle items de perfecte keuze zijn voor elke dag.

Cereria Molla

Handmade emotions

Onze handgemaakte kaarsen en producten zijn het resultaat van de allerbeste ingrediënten zoals, soja was en katoen wix gecombineerd met de meest exclusieve geuren. Samen met onze kennis en de originele recepten die al sinds 1899 van generatie op generatie worden overgedragen door de familie Molla.

Mart Visser

Mart Visser Carpets

De Nederlandse vloerkledenfabrikant Karpi presenteert in samenwerking met couturier Mart Visser een nieuwe collectie vloerkleden. Onder het label ‘Mart Visser Carpets’ wordt een keuze geboden uit 8 soorten karpetten. Een serie abstracte schilderijen van de kunstenaar vormde de basis voor de designs. De betaalbare en handgemaakte vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, uni of met print.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief